Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Previmek Oy

Laadukasta rakennusurakointia asiakaslähtöisesti

Toteuttamamme kohteet sijaitsevat kehittyvillä ja kasvavilla alueilla, joissa koulut, kaupat, julkinen liikenne ja muut palvelut ovat helposti saavutettavissa.

Kaikki rakennushankkeemme toteutetaan läpinäkyvästi ja aikatauluohjatusti asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Asiakkaanamme pääset vaikuttamaan esimerkiksi asunnon pintamateriaaleihin ja varusteluun.

Asunnon ostajana tai palvelun tilaajana saat myös säännöllisesti viestejä ja työmaakuulumisia. Pidämme sinut ajan tasalla projektin etenemisestä ja siitä, mitä seuraavaksi tehdään.

Rakennamme pari-, rivi- ja kerrostaloja Pirkanmaan alueella. Rakennuspalvelumme palvelevat yritysten ja taloyhtiöiden rakennustarpeita.

Previmek Oy on asiakaslähtöinen ja palveleva rakennusliike. Rakennamme laadukkaita asuntoja erinomaisille sijainneille.

Yrityksemme on perustettu Tampereella ja toimialueemme kattaa koko Pirkanmaan – työskentelemme siis alueella, jonka tunnemme parhaiten ja jonka kehitystä seuraamme tarkasti.

Rakennuskohteidemme suunnittelutyön lähtökohtana ovat asiakkaiden tarpeet ja kohteen sijainnin suomat mahdollisuudet. Teemme jatkuvasti markkinatutkimusta, jonka perusteella suunnittelemme jokaisen kohteen ominaispiirteiltään ja varustelultaan tarkoituksenmukaiseksi.

Rakennamme tasokkaasti suunniteltuja asuntoja, jotka täyttävät kaikki nykyaikaisen asumisen vaatimukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää rakennuspalveluistamme.

Yhteystiedot

Previmekiltä löytyy myös erityisosaamista lisä- ja täydennysrakentamishankkeisiin.

Lisärakentaminen lisää rakennuksen kerrosalaa joko olemassa olevan rakennuksen sisä- tai ulkopuolella. Lisärakentamista ovat esimerkiksi kerrosten lisääminen tai ullakon muuttaminen asuinhuoneistoiksi. Tämäntyyppiset hankkeet edellyttävät pitkäkestoista kehittämistä yhteistyössä kiinteistön omistajien ja suunnittelijoiden kanssa. Olemme useassa hankkeessa mukana jo varhaisessa vaiheessa arvioimassa hankkeiden toteutettavuutta ja auttamassa peruskorjauksien budjettihinnoittelussa.

Pyydämme ottamaan yhteyttä, jos taloyhtiössänne harkitaan lisärakentamisen mahdollisuutta. Usein rakennusoikeudesta saatavilla varoilla taloyhtiö rahoittaa kiinteistön peruskorjaushankkeita.

Haetaan tontteja

Etsimme jatkuvasti rakennuspaikkoja tuleville kohteillemme.

Jos sinulta löytyy käyttämätöntä tonttimaata tai maa-alue, jota olet aikeissa myydä, voit tarjota sitä meille! Etsimme tontteja kehittyviltä asuinalueilta rakentaaksemme kauniita ja laadukkaita koteja. Tarjoamme tontistasi kilpailukykyisen hinnan – ota yhteyttä ja kysy lisää!