Siirry sisältöön
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kohteet

Kohteemme valmistuvat noin 1–2 vuoden kuluttua kunkin kohteen aikataulusta riippuen. Asiakkaamme pääsevät aina mahdollisuuksien mukaan vaikuttamaan tulevan asuntonsa yksityiskohtiin ja seuraamaan projektin etenemistä. Rakennamme sinulle mieleisen unelmakodin!

Asuntomme täyttävät kaikki nykyaikaisen asumisen vaatimukset, ovat kauniisti suunniteltuja ja laadukkaasti rakennettuja kokonaisuuksia. Kohteemme ovat täydellisiä myös asuntosijoittajille: asuinnoilla on hyvät sijainnit, suunnittelussa on tehty kestäviä ja ajattomia ratkaisuja sekä kodit vastaavat vaativankin vuokralaisen tasoa.

As Oy Ylöjärven Mettistön Valko

Ylöjärven Mettistöön on valmistunut vuoden 2023 alussa 6 kappaletta laadukkaasti suunniteltuja kaksikerroksisia rivitaloasuntoja. Katso lisätiedot tästä.

Ulkotilat

Sisätilat

As Oy Hämeenpuisto 37 

Lisäkerroksen rakentaminen, johon kuului vanhan katon purkutyöt, kerroskorotuksen ja uusien asuntojen rakentaminen, sisustustyöt, hissikuilujen jatkaminen lisäkerrokseen sekä uuden katon rakentaminen. Uuteen asuinkerrokseen syntyi 21 parvellista asuntoa. Projektin rakennusaika oli 12 kk. Kohde valmistui helmikuussa 2022.

Ulkotilat

Sisätilat